Foundation op maat

Voor alle huidtinten!

Heb je een lade vol met verschillende kleuren foundation? Of is je favoriete foundation uit de collectie genomen? En je kunt alleen maar kiezen uit beperkte kleuren? Stop met zoeken. Wij hebben de oplossing. Laat het op maat mengen! Tinted Beauty is gespecialiseerd in het op maat mengen van foundation voor iedere huidskleur en persoonlijkheid. Luxe foundation van zeer hoogwaardige kwaliteit wordt terplekke gecreëerd om jouw natuurlijke schoonheid te benadrukken. 

Omdat het mengen van de kleuren oneindige mogelijkheden biedt, kan Tinted Beauty voor zowel de blanke als de donkere/ getinte huid leveren. Vooral cliënten met donkere/ getinte huid kunnen hier hun voordeel behalen omdat passende foundation voor deze vrouwen moeilijk te vinden is.

Hoe gaat Tinted Beauty te werk?

·       Eerst wordt samen met jou, tijdens de analyse (eenmalige kosten € 69,95 incl. vloeibare foundation van 20 ml.), besproken wat jouw wensen zijn .

·       Jouw foundation wordt in kleur en textuur gemengd.

·       Je ontvangt tips en adviezen over het gebruik van het product.

·       Tijdens het proces wordt getest/aangepast totdat kleur en textuur goed zijn. Dit proces duurt ca. 45 minuten, waarna je het product direct kan nemen.

·   Is jouw foundation na een tijdje op? Je persoonlijke formules worden bewaard, voor eventuele nabestellingen. Je bent altijd verzekerd van de juiste  kleur voor jou!

Grondstoffen

Alle gebruikte grondstoffen zijn hypo-allergeen, dierproefvrij en bevatten geen parabenen. De producten vervaardigd uit losse mineralen bevatten bovendien geen oliën, talk, bismuth oxychloride, conserveringsmiddelen of chemische bind- en kleurstoffen. Natuurlijker kan niet!

Make-up

Heb je binnenkort een speciale gelegenheid? Zoals bijvoorbeeld een huwelijksfeest, TV opnames, Gala, fotoshoot of mag je schitteren op de catwalk? Bij ons kun je voor elke gelegenheid terecht. We verzorgen je complete make-up look.  Naast de foundation van Tinted Beauty werken we  uitsluitend met professionele decoratieve make-up. Er wordt gekeken naar de kleur van je haar, ogen en huid waardoor deze mooi naar voren komen. Voor iedereen is er een passende look waarbij jij je fijn en gemakkelijk bij voelt!

Voor een professionele uitstraling

Vrouwen aan de top willen natuurlijk indruk maken met een professionele uitstraling. Naast de kleurenanalyse, imago- en presentatiecoaching ondersteunen we je ook make-voor het creëren van een professionele imago. De dagelijkse schema van een zakenvrouw kan er heel complex uit zien met belangrijke events, waarbij je in het middelpunt van de belangstelling staat en waar zakelijk veel van af hangt. Je maakt vaak lange dagen vol met meetings, zakenreizen, conferentie of je hebt een (TV-)presentatie. Het is dan zeker van belang dat je door de aangebrachte make-up er verzorgd uitziet en je zelfverzekerd voelt. Ook is het belangrijk dat je make-up geen verkeerde indruk achterlaat b.v. als de make-up te feestelijk of te sexy is aangebracht.