Bruidsstyling

Bruidsstyling

Op de mooiste dag van je leven behoor je te schitteren en te stralen. Je wilt dat iedereen roept: WOW wat jij d’r schitterend uit!, en niet.: WOW wat heb jij een mooie jurk aan! Toch? Om je natuurlijke schoonheid te benadrukken, is het belangrijk dat je de juiste tinten kiest voor je foundation èn jouw bruidsjurk. En je wilt natuurlijk dat je partner net als jij ook schittert! Als bruid en bruidegom is het natuurlijk wel het mooiste als jullie kleurkeuze en stijl bij elkaar past. 

Bruidsmake-up/Bruidsvisagie

De basis van een goede bruidsmake-up is het aanbrengen van een goed passende foundation. Een foundation egaliseert en maakt de huid rustig. Net als bij kleding heeft iedere foundation ook een ondertoon. Deze moet matchen met jouw eigen huidondertoon. Gebeurt dit niet, dan kun je een maskereffect krijgen. Een perfect passende foundation is moeilijk te verkrijgen. Tinted Beauty is gespecialiseerd in het op maat mengen van foundation voor iedere huidskleur en persoonlijkheid.

Bruidsmake-up kiezen is niet voor iedereen gemakkelijk. De kleuren moeten passen bij je jurk, bij de contouren van het gezicht, je ogen en je haar.

Over het algemeen bestaat een boeking voor bruidsmake-up uit twee sessies. De eerste sessie is bedoeld als kennismaking met proefmake-up. Dit gebeurt in mijn studio in Berkel en Rodenrijs waar ik je alle aandacht en service kan bieden. Wil je liever dat ik naar jou toe kom, dan is dit uiteraard ook bespreekbaar. Tijdens deze proefsessie bespreken hoe we met make-up je sterke kanten gaan accentueren en indien nodig je minder sterke kanten camoufleren/corrigeren. Wil je naturel of smokey eyes? Alles is bespreekbaar. Eventueel bekijken we welke kapsel het beste bij je past. Draag je een sluier, wil je losse krullen, opgestoken, gevlochten, met parels, tiara, bloemen? Tenslotte houden we ook rekening met de kleur van je jurk, bruidsboeket en de kleuren van je bruidegom.

De twee sessie is natuurlijk op je trouwdag zelf! Ook is het mogelijk om de bruidsstyling en het haar en make-up van je vriendinnen, (schoon)moeder, bruidsmeisjes of getuigen te laten verzorgen.

Bruidskleurenanalyse

De reis naar je mooiste dag begint bij een kleurenanalyse. Kleuren kunnen de ene persoon laten stralen, terwijl een ander er vermoeid of zelfs ouder door uit gaat zien. Niet bij elke bruid past wit en niet bij iedere bruidegom staat zwart met wit mooi.

Ieder persoon (man of vrouw)  is uniek en heeft een heeft eigen kleurenpalet. Deze is gebaseerd op zijn of haar de kleur van de huid, haar en ogen. Aan de hand van een uitgebreide analyse worden jouw persoonlijke kleuren vastgesteld. Met behulp van gekleurde doeken wordt dan je kleurtype bepaald. Je zult ervaren dat de kleuren van jouw pallet je natuurlijke uitstraling benadrukken  én versterken.

Na een kleuranalyse zal je sneller slagen en is juiste kleur bruidsjurk of pak heel snel gekozen. Jullie besparen niet alleen veel tijd, maar u kunt ook veel geld omdat miskopen tot het verleden behoren.

 

Figuuranalyse

De bruid bepaalt de stijl! Dit betekent vooral dat het pak moet passen bij de bruidsjurk. De kostuum van bruidegom moet goed bij de lichaamsvorm passen. Hierbij letten we op de lijnen, kleur, en model, met de verkeerde combinatie krijg je ook een verkeerde kostuum. Ben je klein, lang, dik of dun? Ook dit zijn belangrijke elementen die meespelen.

De bruid heeft oneindig veel keuzes in modellen van bruidsjurken. Je wilt natuurlijk een model dat je pluspunten benadrukt en de minder favoriete punten verhult. Tijdens een figuuranalyse ontdek je de vorm van je figuur en lichaamstype, ben je klein, plus size, rondborstig, zandloper en mager/recht? Daarbij houden we rekening  met de omvang van je buste en je taille, je lengte, je heupvorm etc. Ook jouw silhouet en de lengte zoals, breed, dun, platte buik, getailleerd in de heup en dijen of juist andersom is van belang.

Vind je het prettig als we met je meegaan naar de bruidswinkel? Dat doen we graag! Samen gaan we gaan bruidsshoppen! Hierdoor ben je verzekerd op deskundigadvies over je keuze van je jurk of kostuum. Klik hier voor portfolio bruidstyling en tarieven

Locatie Tinted Beauty

Proefsessies en de bruidsmake-up/bruidskapsel op je trouwdag vinden plaats in mijn  studio in Berkel en Rodenrijs, wil je liever dat ik naar jou toe kom? Ik reken €0, 25 ct per kilometer reiskosten buiten een straal van 10 km vanaf Berkel en Rodenrijs. Parkeerkosten worden altijd in rekening gebracht.  Mijn werkgebied is voornamelijk heel Zuid-Holland b.v.:

Alblasserdam, Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Benthuizen, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs,  Bleiswijk, Boskoop, Breda, Brielle, Capelle a/d IJssel, Delfgauw, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Dordrecht, Gouda, Heerjansdam, Hellevoetsluis, Hendrik Ido Ambacht, Hillegersberg, Hoek van Holland, Hoogvliet, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Leiden, Leiden,  Leidschendam, Maassluis, Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk a/d IJssel, Nootdorp, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Papendrecht, Pijnacker, Poortugaal, Rhoon, Ridderkerk, Rijswijk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiebroek, Schiedam, Schipluiden, Spijkenisse, Stompwijk, Vlaardingen, Voorburg, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zwijndrecht enz.

Naast de hierboven genoemde plaatsen ben ik ook landelijk te boeken. Er geld dan een toeslag voor de reiskosten en reistijd.